Vacature psycholoog / psychologisch assistent

Vacature Psychologisch assistent / student psychologie

Op zoek naar een bijbaan in de psychologie? Als gevolg van grote drukte ben ik op zoek naar iemand die me kan ondersteunen in wat back-office taken op het snijvlak van administratie en psychologie. Denk aan het verwerken van aanmeldingen, verwerken van onderzoeksresultaten, schrijven van deelrapportages, anonimiseren van cliëntgegevens en archiveren van dossiers. 

Dit vraagt een grote mate van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Daarnaast heb je natuurlijk handigheid in Word en Excel en een vlotte pen.

Afhankelijk van je ervaring en affiniteit kijken we samen wat je kunt en wilt doen. Aantal uren is flexibel en in overleg, met een minimum van 4 en maximum van 12 uur per week, op freelance basis. 

Interesse? Solliciteer!

 

Vacature Psycholoog met ervaring en affiniteit met psychologisch onderzoek

Ben jij een specialist op het gebied van onderzoek? Heb je ervaring met diverse meetinstrumenten, zoals de WISC-V, de IDS-2 of de Rakit-2, ben je bekend met instrumenten op het gebied van de executieve functies en/of ben je een specialist op het gebied van leerproblemen of ASS? Dan ben jij misschien wel wie ik zoek.

Je hoeft geen specialist op het gebied van hoogbegaafdheid te zijn, het mag wel. Andere specialismen vullen mijn expertise misschien wel aan, dat is ook prima. Een duidelijke visie op onderzoek en het kunnen schrijven van handelingsgerichte adviezen zijn wel een must; naast het uitvoeren en rapporteren van onderzoek behoort ook het adviseren van ouders en leerkrachten over wat een kind nodig heeft om tot leren en welzijn op school te komen erbij. 

Zowel een dienstverband als een zzp-overeenkomst behoort tot de mogelijkheden. Uren en werktijden zijn in overleg. 

Spreekt dit je aan? Solliciteer dan en geef daarbij aan wat je komt brengen en wat je komt halen. Oh en geef ook even aan welke leeftijdsgroep jouw interesse heeft. Ik zie zowel jonge kinderen als adolescenten en krijg ook regelmatig vragen van (ouders van) studenten. 

 

 

Kenmerken

  • Betrokken
  • Integer
  • Deskundig
  • Eerlijk
  • Snel

SKJ geregistreerd

HB Register

HBRegister

© 2019 - 2021 Psychologie in de Klas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel